Кого вони намагаються налякати? Кияни під час новорічного обстрілу вийшли на балкони та співали (відео)

Читать на русском
Автор
3314
Київ у ніч на перше січня
Київ у ніч на перше січня. Фото twitter.com

Мешканців столиці вразило єднання

"Слава Україні", гімн та відома кричалка про російського президента володимира Путіна звучали з балконів — кияни у новорічну ніч не просто зустріли календарну віху. Місто зазнало чергової масштабної повітряної атаки. Під час вибухів жителі столиці висловили свою думку про росію та її лідера, а також славили свою країну разом.

Відео того, як з балконів нічної столиці на тлі звуків вибухів українці показують своє ставлення до того, що відбувається, розмістили у багатьох соціальних мережах. Окрім відомої фрази про путіна, гімну та гасла "Слава Україні", кияни співали "Червону калину" та вітали зі святом.

Українці у мережі висловлюють підтримку киянам. Мешканці столиці діляться враженнями від єднання, а також питають, кого росіяни хочуть залякати своїми вчинками.

Київ гімн з балкону
Київ Новий рік
Київ про путіна
Київ люди вийшли на балкони
Київ після вибухів

Зазначимо, що кричалки про путіна та гімн України стали хітом не лише у столиці. Українці в інших містах також привітали один одного на балконах та разом виконали відомі композиції.

Новорічна ніч у Одесі

Раніше "Телеграф" розповідав, що були й інші вигуки у новорічну ніч із вікон. Стосувалися вони любителів попускати заборонену піротехніку. Такі пуски зафіксували як мінімум у чотирьох містах України.