Росіяни вдарили по густонаселеному району Харкова: є жертви (оновлено)

Читать на русском
Автор
12040
Вранці 21 липня у Харкові знову чути вибухи
Вранці 21 липня у Харкові знову чути вибухи

Ворог ударив по медустанові

Ранок четверга, 21 липня, розпочався для харків’ян не з кави, — російські окупанти розпочали обстріл одного з найгустонаселеніших районів міста.

Цю інформацію підтвердили керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та мер Ігор Терехов.

Вибухи почалися близько 09:30, одразу після чого оголосили повітряну тривогу та загрозу артобстрілу. Пролунала серія вибухів, після чого почалася сильна пожежа.

Близько 14:30 Харківська обласна прокуратура повідомила, що "внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупантами двох районів Харкова загинуло троє людей, ще 23 поранені".

Станом на 10:30 повідомлялося, шо загиблих двоє. "На даний момент відомо про двох загиблих та 17 — поранено. Один з поранених — співробітник патрульної поліції Обстріл був попередньо с РСЗВ Ураган, касетні снаряди", — повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов. А Олег Синегубов уточнював, що поранених вже 19. "19 поранених, серед них – 1 дитина. На жаль, 4 особи – у тяжкому стані. 2 особи загинули", написав він.

Як прояснили ситуацію представники влади, ворожі снаряди влучили у медустанову та зупинку.

"Другий день поспіль і приблизно одночасно окупант б'є по зупинках громадського транспорту", — повідомляє Терехов.

Місцеві канали активно публікують фото та відео наслідків чергового обстрілу ворога. Як видно, удар був руйнівним:

Вибухи Харків щойно
Вибухи Харків щойно
Вибухи Харків щойно

Варто зауважити, що минула ніч і так не була спокійною для мешканців Харкова, — увечері та вночі було чути обстріли, проте вранці вдарили у межах міста.

Як повідомляв "Телеграф", вранці минулого дня 20 липня росіяни вдарили по зупинці транспорту в Харкові, внаслідок чого загинуло троє людей, серед яких маленька дитина.