Ворог не відмовиться від Харківського напрямку: голова області назвав найгарячішу точку

Читать на русском
Автор
5559
російські загарбники
російські загарбники

російські війська готуються до наступу поблизу Ізюму

Російські загарбники не відмовляться від наступів на Харківщину, а найгарячішою точкою ведення бойових дій залишається Ізюмський напрям. Саме туди керівництво російської армії продовжує стягувати війська, аби зробити свою присутність на Луганщині та Донеччині більш потужнішою.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Інформацію про це, спілкуючись із кореспондентом "Телеграфу", повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, коментуючи ситуацію в області та відповідаючи на питання щодо найбільш небезпечних напрямків на Харківщині.

"Найбільш гаряча точка — це Ізюмський напрям, куди ворог переправляє свої війська, щоб посилити присутність в Луганській та Донецькій областях. Вони не можуть відмовитися від Харківського напрямку, тому тероризують мирне населення та деморалізують наших військових. Але це тільки запалює наші серця гнівом проти кожного російського воїна. Ніщо так не поєднувало Харківщину, як ці події", — сказав Синєгубов.

Більш детально ознайомитися з подіями на Харківщині можна у матеріалі "Телеграфу": ""Друга армія світу" фактично веде війну проти цивільного населення — голова Харківської ОВА Синєгубов".

Раніше повідомлялося, що росія планує оточити українську армію на сході України. Про ймовірні сценарії розвитку боїв за Донбас розповів боєць ССО Міноборони країни.