Відкинули за межі позицій: окупанти зазнали ганебної поразки при штурмі Харкова

Читать на русском
Автор
2487
Наслідки обстрілів Харкова
Наслідки обстрілів Харкова. Фото Колаж "Телеграфу"

Втрати ворога наразі підраховуються.

Російські окупанти на двадцятий день війни в Україні зазнали ганебної поразки під Харковом, який бомбили з самого початку вторгнення. Наші військові завдали ворогу потужного удару та знищили безліч військової техніки.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у власному Telegram-каналі.

Чому росії не виграти війну проти України?

Зазначається, що вдень 15 березня окупанти намагалися штурмувати Харків з П'ятихаток, але українська армія у відповідь завдала потужного удару та відбила атаку росіян. Ворог був відкинутий за межі його попередніх позицій.

Бої на Харківщині було також у районі Руських Тишок — зіткнення тривало понад годину і нашим українським військовослужбовцям ЗСУ вдалося змусити російських окупантів відступити на попередні позиції.

Втрати ворога наразі підраховуються, а українська армія продовжує тримати оборону до повної перемоги.

Нагадаємо, що за 20 днів війни в Україні російська армія втратила понад 13,5 тисяч солдатів, близько 400 танків, 95 вертольотів, 81 літак та сотні одиниць іншої техніки. Судячи з карт бойових дій, російські окупанти практично не змогли просунутися вглиб території України. Крім того, перехоплені розмови росіян свідчать, що спецназ Росії в глибокому шоку від відсічі, яку йому завдає українська армія.