Втечуть як щури: екстрасенс назвав місяць повного фіаско російських окупантів

Читать на русском
Автор
21393
Росіяни тікатимуть, як щури
Росіяни тікатимуть, як щури. Фото Генштаб ЗСУ

Черговий підрив Кримського мосту не за горами

За словами українського екстрасенса Романа Шептицького, у серпні ЗСУ планують витіснити окупантів із багатьох населених пунктів. Він запевняє, що контрнаступ буде успішним і продовжиться дуже вдало.

В інтерв’ю unian астроексперт розповів, що в останні тижні літа українські захисники звільнять Запорізьку область та забезпечать безпеку атомної електростанції. У ході цього вони також витіснять супротивника з кількох міст, включаючи Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, а також лівобережжя Херсонщини.

Також Шептицький вказав на можливу подію "бавовни" у Криму, а також — на вибух Кримського мосту. Ще не за горами обмін полоненими.

"Однак найскладнішими будуть залишатися такі напрямки, як Куп’янське, Сватове, Кремінна. Зараз там загострення. Вороги можуть підтягувати свої резерви і намагатися пробиватися. Однак у нас є великий шанс утримати ці міста та відбити атаки", — розповів екстрасенс.

Раніше український астролог Влад Росс зробив прогноз та відповів на запитання, чи зірве росія контрнаступ Збройних сил України. За його словами, в окупантів залишився єдиний варіант.

Вирішувати вам, вірити чи не вірити астрологам та екстрасенсам у питаннях реальної війни, де щодня гинуть невинні українці та хоробрі воїни ЗСУ.