"Контрнаступ — це тільки початок": екстрасенс розповіла, що чекає на Україну в 2023 році та коли розвалиться рф

Читать на русском
Автор
2016
Україна зміцніє, впевнена екстрасенс
Україна зміцніє, впевнена екстрасенс. Фото Колаж

Екстрасенс заявила, що на території росії можуть розвернутися військові дії гірші, ніж в Україні

Екстрасенс Ганна Єфремова, яка раніше прогнозувала ймовірну перемогу над російськими окупантами з лютого 2023 року, заявила про сприятливий розвиток України наступного року та руйнівні події в країні-агресорі.

Прогноз на 2023 рік Єфремова опублікувала у своєму Telegram-каналі. І якщо для України наступний рік, за її словами, несе позитивний вектор, то росія зіткнеться з труднощами, яких ще не відчувала в історії своєї держави.

Так, екстрасенс однозначно заявила: "росія програє цю війну". За її словами, контрнаступ української армії — це лише початок. Військові ЗСУ нарощуватимуть свою міць і просуватимуться в усіх напрямках, йдеться у прогнозі. Єфремова наголосила, що Україна вистоїть і у 2023 році зміцніє.

А ось російським загарбникам екстрасенс віщує сумні тенденції у найближчі кілька років. За її словами, росіянам доведеться відповідати за всі свої злочини. Єфремова заявила, що є всі шанси, що росія як держава почне руйнуватися, як мінімум може початися війна, а також можливі репресії та обмеження, смерть і втеча еліт, горе та біди. 2023 рік, за її словами, буде нереально важким для росіян, хоча поки що вони мають шанс змінити владу.

"Ви (росіяни. – Ред.) відчуєте те саме, що відчувають українці, тому що на території російської федерації з великою ймовірністю розгорнуться військові дії у 2023 році або навіть наприкінці 2022-го. Якщо ніхто не почує і не скаже стоп, починаючи з 2023 року росія зазнає того, про що навіть подумати не могла за останні 100 років", — зазначила екстрасенс.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов озвучив імовірну дату, коли може закінчитися війна та настати мир в Україні.