Пік найнеприємніших подій: астролог попередила про небезпечну фазу війни в Україні

Читать на русском
Автор
8634
Астролог озвучила прогноз щодо війни в Україні
Астролог озвучила прогноз щодо війни в Україні. Фото pexels.com

За словами астролога, літо буде дуже важким, але переломним для кожного українця

Астролог Наталія Власенко, яка раніше назвала чотири можливі дати закінчення війни на території України, попередила про гарячу фазу бойових дій. За її словами, пік небезпеки настане вже у п’ятницю, 15 липня.

Свій прогноз на липень 2022 року для України астролог озвучила у Instagram. Вона пише, що вплив на події в нашій країні надаватиме сильний та запальний знак Марс.

Для України літо буде переломним періодом багато в чому, йдеться у прогнозі. Астролог говорить про небезпеку для зон розваг (кіно, ТЦ, парки), дитячих зон (навчальні заклади будь-якого типу — дитсадок, школа, вищі заклади), а також для "серця країни" (географічний центр чи головні міста типу Києва). За її словами, очікуються пожежі не лише в Україні, а й у світі, ймовірні великі катастрофи.

Астролог пише, що пік найнеприємніших подій очікується з 15 липня по 4 серпня.

"Можуть бути великі вибухи, порушення протоколів, звірства та знущання, насильство. Те, на що всі чекали і боялися, може статися. Найспекотніше стане з 31 числа", — йдеться у повідомленні.

За її словами, хвороблива та смертельна енергія впливатиме на події в Україні до січня. Однак крізь складні трансформації, пише астролог, ми зможемо дійти комфорту та безпеки.

Раніше "Телеграф" писав, що астрологи прогнозують у липні й позитивні події в ході російсько-української війни. За словами Анни та Олексія Суханових, з’явиться можливість звільнення великих міст України, які раніше захопили російські окупанти.

В той час, відомий астролог Влад Росс озвучив свій прогноз щодо розвитку боїв на території України. За його прогнозом, українські сили розпочнуть контрнаступну фазу у серпні. Тоді як до кінця поточного року, вважає астролог, частина російських окупантів уже піде з української території.