На Україну чекає важлива перемога: астролог попередила про зміни у війні та назвала дату

Читать на русском
Автор
19088
Астролог розповіла, які події несуть Україні зірки
Астролог розповіла, які події несуть Україні зірки. Фото Колаж

На Україну може чекати важлива перемога вже найближчими днями

Становище планет говорить про те, що незабаром на Україну чекає позитивна подія, яка змінить ситуацію на фронті на краще. Відбутися вона може вже у найближчі п’ять днів.

Як передає "Телеграф", прогноз щодо війни в Україні озвучила астропсихолог Валентина Віттрок у коментарі "ТСН". Для прогнозу вона використала також дані астролога Володимира Крейна.

Так, з 21 по 25 червня перебіг війни в Україні може змінитися. Справа в тому, що в цей період, а саме 23 червня, у четвер, з’єднаються планети Марс, Меркурій та Венера у десятому будинку гороскопу нашої країни у сузір’ї Тельця. Ця космічна подія несе зміни, що стосуються військової сфери.

За прогнозом, може статися щось, що посилить українські сили на фронті. Астролог припускає, що, можливо, це буде перемога у важливому бою, постачання необхідного озброєння, поповнення збройних сил силами іноземних легіонів або навіть НАТО.

І хоча зараз такі варіанти здаються малоймовірними, астролог запевнила: після таких небесних подій ситуація на фронті почне змінюватися на кращий для України бік.

Нагадаємо, астролог Лариса Гресь прогнозує для України складний період у війні. За її словами, липень несе розпал військових дій, а переговори можуть призвести до стагнації конфлікту.

Раніше "Телеграф" писав, що відомий астролог Влад Росс обнадіяв прогнозом українців. Він упевнений, що перемога у повномасштабній війні за Україною, і йдеться про повне повернення окупованих рф територій – у тому числі ОРДЛО та Криму.