Ракетний удар по Дніпру: на місці прильоту завершили пошукові роботи, що відомо на ранок (фото)

Читать на русском
Автор
5827
Постраждала багатоповерхівка у Дніпрі
Постраждала багатоповерхівка у Дніпрі. Фото t.me/dnipropetrovskaODA

Росіяни атакували Дніпро двома балістичними ракетами "Іскандер-М"

Увечері 28 липня росія завдала ракетного удару по Дніпру. Пошкоджено верхні поверхи багатоповерхівки. Пошуково-рятувальні роботи завершено: постраждало 9 осіб, серед яких двоє дітей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак.

"Крім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки є ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило і 3 адміністративні споруди та 7 автомобілів", — написав глава ОВА.

Він додав, що рятувальники завершили роботи близько третьої години ночі, після чого за справу взялися комунальники. Лисак наголосив, що всі служби працюють злагоджено та намагаються допомогти кожному.

Як уточнили в Генштабі ЗСУ, росіяни вдарили по Дніпру двома балістичними ракетами "Іскандер-М".

Нагадаємо, увечері 28 липня у Дніпрі пролунали вибухи, після чого було оголошено повітряну тривогу. Російські військові вдарили по порожній будівлі СБУ та багатоповерховому житловому будинку поряд з ним, внаслідок чого постраждали верхні поверхи.

Як повідомляв "Телеграф", мер Дніпра Борис Філатов розповів, що росіяни втретє вистрілили "Іскандерами" у порожню будівлю СБУ та у житловий будинок поряд. На щастя, в ньому не було мешканців, бо це "друга черга" під продаж.