Згвалтував щонайменше 27 жінок і поїхав захищати "рускій мір": на фронті вбили відомого маніяка з РФ

Читать на русском
Автор
3179
Павло Шувалов
Павло Шувалов

Маніяк зміг вийти на волю завдяки ПВК "Вагнер"

Росіяни продовжують використовувати фронт для утилізації карних злочинців, які вчинили тяжкі злочини. Так цього разу стало відомо, що у боях було ліквідовано Тулунського маніяка Павла Шувалова.

Увагу на це звернув блогер Денис Казанський, який у своєму профілі в соцмережі X нагадав, що злочинець свого часу зґвалтував щонайменше 27 жінок.

"Путін випустив його вбивати та ґвалтувати в Україну. Смішно, що люди, за яких воює найгірше сміття з усіх можливих, серйозно намагаються когось злякати українськими націоналістами", — зазначив Казанський.

При цьому він навів скріншот, на якому видно, що навіть проросійські групи не дуже засмучені цією новиною.

За даними з російських ЗМІ, Шувалов записався до лав ПВК "Вагнер" у квітні 2024 року, але вже 29 травня був ліквідований у Луганській області. Троє однополчан підтвердили цю інформацію, а також додали, що його тіло так і не вдалося забрати з поля бою.

Шувалова затримали в місті Тулун (Іркутська область, неподалік від кордону Монголії) у 2019 році, після чого поліція змогла довести його провину у вбивстві двох жінок та ще двох зґвалтувань. Усього ж його жертвами могли стати щонайменше 27 жінок.

2021 року його засудили до 24 років позбавлення волі в колонії суворого режиму, з яких він відсидів близько року.

Як повідомлялося раніше, у листопаді в Україні було знищено соратника російського ідеолога неонацизму Максима Марцинкевича ("Тесак") Максима Аристархова. У Росії йому теж було покладено величезний термін, але йому вдалося вийти на волю через мобілізацію.