Окупанти ґвалтували вагітну, вибивши їй зуби, дитина не вижила — нові подробиці звірств росіян

Читать на русском
Автор
13890
Військові Росії зґвалтували вагітну Новина оновлена 04 листопада 2022, 03:45
Військові Росії зґвалтували вагітну

Військовим злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі

Українські правоохоронці оголосили підозру ще двом російським військовим, які чинили звірства на Київщині під час окупації. Загарбники грабували, ґвалтували і катували людей.

Як з’ясувалося в ході розслідування, до жорстоких злочинів причетні військовослужбовці 6-го танкового полку військової частини 93992, що дислокується у місті Чебаркуль. Полк належить до 90 танкової дивізії Центрального військового округу Росії. Про це повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.

За наявними даними двоє озброєних солдатів посеред дня накинулися на місцеву жительку, яка йшла вулицею. Нелюди побили свою жертву, вибили зуби, а потім погрожуючи зброєю, змусили увійти до будинку, де скоїли зґвалтування. Злочинців не зупинило навіть те, що жінка благала не чіпати її і казала, що вагітна. У цей час третій їх товариш по службі стояв біля дверей і спостерігав, щоб ніхто сторонній не увійшов до будинку. Внаслідок знущань дитина загинула.

Наразі слідчі оголосили підозру одному ґвалтівникові і тому, що "стояв на варті". Особу другого ґвалтівника поки встановити не вдалося. Згідно із законом, підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі.

Після появи публікацій у ЗМІ військовий репортер Андрій Цаплієнко написав, що зі своїх джерел дізнався дані про згаданих в ній покидьків.

Одного з них звати Рінат Хакім'янов (дата народження — 14.11.2000 р.), єфрейтор, командир танка 8 танкової роти 3 танкового батальйону 6 танкового полку (в/ч 93992) 90 танкової дивізії.

Другого – Арслан Саліхов 06.06.2001 року), рядовий, рядовик 6 танкового полку 90 танкової дивізії.

"Військові злочини не мають терміну давності", — додав Андрій Цаплієнко.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що напад Росії на Україну супроводжується актами сексуального насильства. Весною всіх шокували звірства на Київщині, проте зараз вони продовжуються вже на інших окупованих територіях.

Також "Телеграф" повідомляв про те, що у звільнених від окупантів населених пунктах Херківщини знаходять братські могили. Місцеві жителі дають свідчення, від яких холоне кров у жилах.