Це вам не парад. Російські системи ППО показують абсолютну неефективність

Читать на русском
Автор
821
Українські воїни працюють над тим, щоб вибухи на важливих об’єктах рф лунали все частіше
Українські воїни працюють над тим, щоб вибухи на важливих об’єктах рф лунали все частіше. Фото Колаж "Телеграфу"

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко прокоментував свіжу "бавовну" у росії і пояснив проблеми з ворожими системами ППО

Дуже цікава новина, про якийсь наліт деяких БПЛА на військовий аеродром у Брянській області, за результатами якого був пошкоджений літак Ан-124, який, нібито, не експлуатується вкс Росії.

Цікава ця новина ось чим…

Йдеться, певне, про аеродром Сіща.

Цей аеродром розміщується за 170 км від кордону з Україною.

За повідомленнями російської пропаганди, в нальоті брали участь 5 БПЛА, два з яких вдалося збити... зі стрілецької зброї (!!!), два влучили в ціль, а один... А один, вони не знають, куди подівся.

А тепер із самісінького початку.

5 БПЛА подолали 170 км у повітряному просторі росії, насиченому ешелонованою ППО і досягли важливого об’єкта, лише в районі якого намагалися збити дрони за допомогою стрілецької зброї. Не ЗРПК, ПЗРК, ЗРК, а саме стрілецької зброї!

Це зайвий доказ того, що російські системи ППО в умовах сучасної війни абсолютно неефективні та безглузді. У свою чергу, повітряний простір росії не просто всипаний білими плямами ППО, а, швидше, він сам — величезна біла пляма з вкрапленнями ППО. І це факт.

Війна проти України в найяскравішій формі продемонструвала відсталість російської (читай, радянської) зброї, внаслідок чого можу сердечно привітати всіх постійних клієнтів Москви з якісними придбаннями! На парад воно — саме воно, і для фоток у Instagram. А для сучасної війни…