Рішучий удар ЗСУ має бути непередбачуваним

Читать на русском
Автор
904
Українські військові шостий місяць героїчно дають відсіч окупантам
Українські військові шостий місяць героїчно дають відсіч окупантам

Військовий оглядач, головний редактор "Апострофа" Денис Попович спеціально для "Телеграфу" дав прогноз, чого чекати на фронті найближчим часом

Напередодні 170-го дня з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну ситуація на фронтах залишається напруженою і складнопрогнозованою.

На сьогоднішній день активні бойові дії відбуваються в районі Донецька, на лінії Авдіївка-Піски, а також у районі Бахмута.

Противник намагатиметься там наступати, проте навряд чи досягне суттєвих успіхів, якими варто було б назвати вихід, що давно анонсується, до адмінкордонів Донецької області.

У відповідь ми наступаємо в Харківській області, але темпи цього поступу поки що не набагато вищі, ніж у противника в Донецькій.

У Херсонській області сторони чекають на активні дії одна від одної, але при цьому українська сторона перебуває в більш вигідній позиції, оскільки саме ми завдаємо ударів по мостах, центрах зосередження військ, складаї і командних пунктах, паралізуючи наступальну активність ворога.

Така ситуація зберігатиметься найближчими днями – прогнозувати, де ЗСУ завдадуть рішучого удару дуже складно. Це, мабуть, і добре, бо такий удар і має бути непередбачуваним.