Самі люди спокійнісінько приводять у життя людоїдські плани росії

Читать на русском
Автор
1151
Росіяни крадуть українське зерно
Росіяни крадуть українське зерно. Фото Screenshot

Офіцер Армії оборони Ізраїлю, військовий аналітик Ігаль Левін розповів, що за крадіжку зерна з України мають понести колективну відповідальність усі гвинтики системи

Як багато було написано розумних книг про Голокост та Голодомор, і скільки разів всі журилися: як? Як тисячі людей погоджувалися під таким підписуватись? Я про тих, хто вилучав хліб чи возив євреїв до таборів тощо. Про роботу інфраструктури та забезпечення цих процесів. У нас знову маячить загроза голоду та Кремль з України вивозить зерно.

Лише сьогодні офіційно "РІА Новини" оголосили, що "ЛНР" відправила до Росії перші 650 тонн зерна. Ще додали, що у "республіці" ще багато цього хліба. Супроводжувалося це кадрами роботи завантаження зерна на ешелони.

Хтось це зерно вантажить, і хтось веде ці потяги, і хтось це зерно розвантажуватиме. Це не півтора землекопа та не особиста гвардія Путіна. Люди спокійнісінько обслуговують злочинні рішення і приводять у життя людоїдські плани. Прямо-дуже людожерські, як у книжках історії.

Тільки тепер це не історія, а реальність, і я дивлячись на ці потяги, і всю цю роботу з нинішньої крадіжки хліба з України чудово розумію, як були можливі, і Голокост, і Голодомор.

Їх проводили в дію не лише карикатурні комісари у шкірянках та ССівці з тотенкопфами. Як і цей вивіз хліба відбувається не тільки упирями із зе-свастиками на лобі.

Так, це знову до теми колективної відповідальності. Чому відповідатимуть не лише зе-упирі, а всі. Добрий працівник зерносховища чи душка машиніст, чи стрілочник, чи механік тощо. Всі вони гвинтики в цій пекельній машині.

Неможливо розібрати цю машину, не зачепивши ці гвинтики.