Вся росія – це іржавий закривавлений "Запорожець" путіна, який мчить у пекло

Читать на русском
Автор
1569
Виявляється, свого часу путін встиг покрутити бублик традиційного "Запорожця"
Виявляється, свого часу путін встиг покрутити бублик традиційного "Запорожця"

Журналіст Денис Казанський про плани російських окупантів та колаборантів із захоплення Запоріжжя

Черговий кінч*ний психопат, якого Росія зробила гауляйтером окупованої Запорізької області, вже будує плани захоплення обласного центру. І радісно обіцяє жителям Запоріжжя, що у разі успіху Росія відновить виробництво "Запорожців" на ЗАЗі.

Я навіть мовчу про те, що у разі атаки на Запоріжжя місто просто розділить долю Маріуполя. І жодного ЗАЗу не буде взагалі, як не буде більше "Азовсталі". Вражає інше. Все, на що вистачає фантазії окупанта, все, що він здатний запропонувати захопленим територіям, — це життя в радянському анекдоті.

Адже ти все одно брешеш. Ти ж все одно розумієш, що не буде жодних "Запорожців", бо навіть "Запорожці" ви вже не можете, і будуть просто горілі руїни та вивіз краденого металу. Ну так хоча б збреши красиво. Скажи, що збиратимете електромобілі, літаки, вертольоти. Збреши, що побудуйте хмарочоси та наукоград.

Але свиня не здатна дивитись на небо. А гауляйтер-дегенерат не здатний навіть мріяти про велике. Тому навіть найсміливіші його фантазії малюють вбогість. І цю вбогість підхоплюють та гордо несуть державні російські ЗМІ.

На повному серйозі виробництво "Запорожців" подається "наддержавою" як ідея, покликана залучити українців на бік Росії. Тут я міг би ще багато написати про те, що з такими ідеями цивілізаційну боротьбу за уми виграти неможливо, але через очевидність цього факту, навіть не бачу сенсу витрачати на цей час.

Вся Росія — це іржавий закривавлений "Запорожець" Путіна, який мчить у пекло.