Польща як ніхто допомагає Україні, бо добре розуміє - росія не зупиниться

Читать на русском
Автор
Польща прийняла мільйони українських біженців
Польща прийняла мільйони українських біженців. Фото visitukraine.today

Психолог Роман Кузнєцов пояснив, чому Україну найбільше підтримує Польша.

Трохи стає зрозумілішою позиція заходу. В перші дні війни я намагався достукатись до "хороших рускіх". І офігів від того, що вони мені писали. За 1,5 місяці війни я бачив може 2-3 адекватних коментаря з роісі.

Але навіть із своєю наївністю я думав, що там відсотків 20 є розуміючих людей, не більше.

Думаю, ви бачили звернення Джонсона до роісян. Він реально думає, що російське суспільство — то нещасні овечкі в заручниках у путіна.

Скоріш за все, так думає більшість людей на заході. До них дуже повільно доходить, що відбувається насправді. А от більшість українців, нажаль, не здивовані звірствами в Бучі.

Зате ніхто для нас не зробив більше в цій війні, ніж Польща. І намагались ще більше зробити, але завадили США. Ну і країни Балтії й Чехія нас теж всіляко підтримують.

А чому? Бо всі ці країни знають, що таке росія. До 1918 р Польщі не існувало на мапі 123 роки. Вгадайте, хто до цього причетний? А в ХХ ст. вони знаходились під впливом срср і тільки в 89 вибороли свою свободу. Вони знають, як важко ту свободу здобути.

Тож Польща не має ілюзій щодо росії. А ще добре розуміє, що рашка не зупиниться на Україні.

Отже. Зараз маємо ще й інформаційний фронт на заході. Треба їм показувати всі ті соц опитування, згідно з якими цю війну підтримує більшість росіянського населення. Треба відкривати їм очі.