Найближче оточення путіна рано чи пізно захоче його усунути

Читать на русском
Автор
5493
путіну світить не Україна, а лава підсудних або зручна труна
путіну світить не Україна, а лава підсудних або зручна труна. Фото telegraf.com.ua

Український політтехнолог Тарас Березовець розповів, як, швидше за все, закінчиться правління та життя кривавого диктатора володимира путіна

Для путіна після вбивчого для росії вторгнення в Україну є два сценарії.

Перший — він залишиться при владі стільки, скільки йому відведено Господом Богом та українськими збройними силами. І він може досить довго ховатися у своєму бункері, ізолювавши себе від усього оточення, оскільки не довіряє нікому і панічно боїться замаху. Він може продовжувати керувати Росією в такому режимі. І ресурсів там вистачить на кілька років, незважаючи на запроваджені санкції.

Другий варіант — хрест, який давно поставив на путіну Господь Бог, у будь-який момент може перетворитися на мітку на лобі диктатора. Думка — прибрати путіна — явно зріє в умах певної частини росіян. Як говорив ще один, поряд із Гітлером, ідейний натхненник путіна — Сталін: є людина — проблема, немає людини — немає проблеми.

Йдеться у тому, що фізичне усунення путина рано чи пізно стане ідеєю фікс його найближчого оточення.

Як це здійснити — вже питання до них.

Вони можуть завжди уявити труп "вождя" і розпочати розповіді у стилі "це все не ми — це все він".

Новий російський уряд точно буде змушений домовлятися не просто про припинення війни та репарації України, а й повертати всі окуповані українські території. І Донбас, і Крим.

Західні спецслужби не будуть ліквідувати путіна. Але вони можуть увійти в контакт з його оточенням, гарантувати безпеку. Це можуть бути Патрушев, Шойгу, хтось ще. Такі собі сепаратні переговори з метою виходу із ситуації, у яку путін загнав росію. Вбивство путіна — в обмін на зняття частини санкцій. За умови репарацій, відновлення територіальної цілісності України (а там підтягнуться Грузія та Молдова) та величезних обмежень, з якими Росії доведеться жити ще довго.