Всі ці гасла про денацифікацію, демілітаризацію — прикриття для безмозглого російського плебсу

Читать на русском
Автор
2888
путін війною проти України мститься за невдалу "Новоросію"
путін війною проти України мститься за невдалу "Новоросію". Фото Колаж "Телеграфу"

Журналіст та мандрівник Євген Іхельзон озвучив свою думку щодо справжніх планів війни путіна проти України

Війна виникла не на порожньому місці, хоч і не була спровокована Україною.

Росія у 2014 допомогла скинути Януковича, після того, як він, мабуть, відмовився втопити в крові Майдан.

Якби він не злякався, то Путін отримав би всю Україну ще 2014 року.

Оскільки Янукович втік, увімкнувся сценарій анексії Криму та псевдоповстань у різних регіонах України.

Якщо ви пам’ятаєте, то спроби змінити режим та організувати "Республіки" були у Харкові, Херсоні, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі.

Оскільки Донецьк і Луганськ були ближчими до кордону, Росія змогла завезти туди "революціонерів", а потім, коли знадобилося підкріплення, надіслали Гіркіна та архарівців, а потім уже й армію "шахтарів та металургів".

У решті регіонів пропутінці зазнали поразки, але їх, на жаль, не садили довічно, не лінчували, не вбивали. Єдиний інцидент стався випадково, в Одесі, де згоріли в пожежі 52 особи, багато з яких були агентами РФ.

Далі АТО, мінські угоди, лінія фронту, яка трималася 8 років з мінімальними жертвами й рідкісними загостреннями.

За цей час РФ підготувала нову військову операцію, щоб помститися за невдалу Новоросію, її мета — вся Україна, насильницьке захоплення території, зміна влади на проросійську, фізичне очищення від будь-яких неугодних режиму громадян, ліквідація будь-яких проявів "українства" та "європейськості".

Всі ці гасла про денацифікацію, демілітаризацію — це прикриття, яке продається безмозлому російському плебсу та далеким від наших проблем європейцям, які не мають кордонів з Україною.

Проміжні підсумки — фуфло всьому світу продати не вдалося, бліцкригу не вийшло, світ допомагає Україні, російська армія зав’язла і не може показати результати, яких бажає шалений вождь.

Факт, що у запаленому мозку Путін усі інтеграційні проєкти Росії не можуть існувати без приєднання України тим чи іншим способом, і він не відступить без зовнішнього удару.

Далі, відволікаючись від історичного екскурсу, я таки вважаю, що без знищення чи усунення нинішнього глави РФ ситуація не вирішиться. Саме це і є найменш болісною умовою для настання нової реальності — нової архітектури безпеки в Євразії.