У ці дні росія зазнає принижень. Великій бензоколонці приставили пістолет до скроні

Читать на русском
Автор
2931
Жодної величі у росії немає, не було і не буде
Жодної величі у росії немає, не було і не буде. Фото pic2.me

Український журналіст та мандрівник Євген Іхельзон вважає, що для росії все закінчиться повною ізоляцією від світу.

Один з предметів майбутнього приниження та денацифікації росії — вдовбати російським в срану голову, що ніякої величі у росії немає, не було і не буде.

Що велич північної Кореї й велич рф — це те саме.

З росією борються не за сфери впливу у світі, не за світове панування, а тому, що росія є токсичною. Концентрована токсичність вируючого гівна виплескується за межі 1991 року.

Єдине бажання — знизити небезпеку, залишити росіян вдома — на милому Кавказі, в прекрасному Сибіру, в середній смузі, біля своїх чорно-білих берізок.

Цього б не було, якби молодий путін, який подавав надії, не захопився кдбшною конспірологією, скріпами й війною світів. 23 роки путіна перетворили людей, які нарівні з усіма користувалися свободою слова та пересування на "діди воювали" і букву Z. Прагнення позначити сфери впливу рф призвело російський корабель на крен, простіше — нах*й.

У ці дні росія зазнає принижень, країну, яка розмірковує про велич, покидають виробники туалетного паперу та одеколонів, великій бензоколонці приставили пістолет до скроні. Полонені Великої армії зрікаються головнокомандувача по телевізору, які не встигли зректися — крадуть курей в українських селах.

Від вас не відстануть, доки не ізолюють, доки не законопатять у строго окресленому просторі. І це лише початок.