Зірка "Століття Якова" розповів, як звільнився з фронту

Читать на русском
Автор
Печериця поповнив лави ЗСУ на початку повномасштабної війни
Печериця поповнив лави ЗСУ на початку повномасштабної війни. Фото instagram.com/oleksandr_pecheritsya/

Знаменитість наголосив, що на війні дуже важко, адже постійно є ризик, що може прилетіти ворожий снаряд

Український актор Олександр Печериця розповів, як йому вдалося припинити службу на фронті та яким для нього був найважчий день на війні. Артист поповнив лави ЗСУ одразу після повномасштабної війни, так само як інші українські знаменитості, серед яких — Сашко Положинський, Віталій Козловський, Андрій Хливнюк, Коля Сєрга та інші.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Печериця пригадав, що перші дні війни для нього були найжахливішими. Він ваганвся з рішенням, як вчинити правильно.

"24-25 лютого я не знав, що мені робити. Тут вже починають заходити колони, а ти думаєш, що мені робити: закривати квартиру, десь ховатися, тікати, залишатися, боронитися…Тоді я пішов до хлопців, які охороняли естакаду на Броварському проспекті, і запитав, що це за підрозділ, чи можна записатися, аби допомагати. Я тоді переконався, що зробив правильний вибір", — поділився актор.

Олександр Печериця
Печериця наголосив, що фронт для новачків - справжнє випробування

Олександр Печериця підкреслив, що на війні неймовірно важко, адже постійно є ризик, що може прилетіти ворожий снаряд, окупанти можуть взяти в оточення та почати обстріл. За словами актора, тривога на фронті нікуди не зникає, однак щоразу потрібно заспокоюватися і намагатися не відволікатися на емоційні качелі та страх. Актор також пригадав, що неодноразово був у ситуаціях, коли снаряди лягали дуже близько.

"Я звільнився за сімейними обставинами, бо в мене була така можливість", — додав Олександр.

Нагадаємо, що Олександр Печериця перебував на передовій півтора року, однак згодом звільнився. Артист не приховує, що він це зробив за сімейними обставинами.

Раніше "Телеграф" писав, що Коля Сєрга жорстко пройшовся по питаннях мобілізації блогерів. Артист переконаний, що блогери разом з іншими українцями мають ставати на облік та висловлювати чітку громадянську позицію.