"Коли думаєш, що це вже кінець": Козловський, який служить у ЗСУ, розповів про пережите на фронті (відео)

Читать на русском
Автор
2247
Віталій Козловський присвятив пісню побратимам та розповів про пережите
Віталій Козловський присвятив пісню побратимам та розповів про пережите. Фото https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

Артист написав пісню про пережите на війні

Популярний український виконавець, а тепер ще й воїн Сил оборони України Віталій Козловський, який нещодавно повідомив українців про зміни у житті, розповів, як мало не загинув на фронті. Після пережитого артист написав нову пісню, яку присвятив своїм побратимам.

Про пережите на війні Віталій Козловський розповів у своєму Instagram, а також показав відео своїх буднів на передовій.

У ролику можна побачити побут військових на фронті, їхні бліндажі та наслідки ворожих ударів. Також у ролику можна послухати фрагмент нової пісні Віталія "Навколо".

У пості Козловський розповів, як разом із бойовими побратимами опинився на волосині від смерті під час ворожого обстрілу.

"Тієї ночі нас було в бліндажі п’ятеро. Наші позиції 2,5 години крили снарядами. Навколо все горіло, земля сипалася на голову. Хто молився, хто закурив, хто писав смс своїм… Пережили. Настав ранок. Вийшли — а густий ліс довкола випалений і потрощений вщент. Те, що відбувається в голові, коли думаєш, що це вже кінець, змінює свідомість назавжди", — сказав виконавець.

У коментарях до публікації українці почали писати слова підтримки Віталію, його побратимам та всім українським воїнам, які захищають нашу землю. Приєдналися до слів підтримки і відомі колеги Козловського — Ольга Сумська, Наталка Денисенко та Оля Цибульська.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Віталій Козловський, який служить у ЗСУ, розповів про борги перед екс-продюсером Ігорем Кондратюком. Співак і продюсер мають давній конфлікт і суднову тяганину.