Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю двічі: подробиці

Читать на русском
Автор
18127
Запоріжжя зазнало ракетного удару росіян
Запоріжжя зазнало ракетного удару росіян. Фото Колаж "Телеграфу"

Росіяни вдарили по інфраструктурі Запоріжжя

Як і прогнозували експерти і попереджала влада, росіяни почали завдавати ракетних ударів по мирних містах на День Незалежності України, зокрема, обстріляли Запоріжжя.

Повідомлення про потужні вибухи в обласному центрі почали надходити буквально через десять хвилин із початку доби 24 серпня. Друга серія вибухів пролунала близько четвертої ранку.

Перші пролунали після опівночі — місцеві жителі повідомляли про шість вибухів: спочатку серія з чотирьох поспіль, потім, ще через кілька хвилин, прогриміло ще дві.

Спершу вибухи опосередковано підтвердив у своєму телеграм-каналі секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєєв, який закликав мешканців терміново спуститися в укриття.

Через деякий час першу інформацію щодо прильотів у місті повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

"Ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району", — написав він, попередньо жертв немає.

Друга ракетна атака була спрямована також проти об’єкта інфраструктури в одному з районів міста, повідомив мер. Інформація про постраждалих наразі уточнюється.

Як повідомлялося, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк попередив українців про те, що росіяни дуже люблять прив’язувати свої провокації до різних дат, а тому не виключено, що 23 та 24 серпня ворожа армія збільшить кількість ракетних обстрілів.