Зруйновано будинки та розбито комунікації: у поліції показали наслідки обстрілу Чернігівщини (фото)

Читать на русском
Автор
693
Окупанти обстріляли Семенівку
Окупанти обстріляли Семенівку. Фото Нацполіція

Інформації про постраждалих немає

Російські окупанти обстріляли вночі Чернігівську область. Внаслідок атаки пошкоджено адміністративні будівлі та комунальне підприємство, житлові будинки, господарські споруди мирних жителів міста Семенівки.

Про це у четвер, 9 листопада, повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції. Чернігівській області. Зазначається, що після обстрілу на місці працювали правоохоронці.

"Прикордонники продовжують страждати від цілодобових ворожих атак. Вночі ворог завдав ударів по центру міста Семенівка Новгород-Сіверського району. На місцях російських атак працювали поліцейські та всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідували та документували наслідки обстрілів", — йдеться у повідомленні.

За всіма фактами обстрілів окупантів слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 7 листопада у місті Кривий Ріг прогримів вибухи. Після цього оголосили повітряну тривогу. У коментарях у соцмережах місцеві жителі повідомили, що звук вибуху був доволі потужним.