Завдали точного удару по Донецьку: у ГУР розповіли, що було ціллю

Читать на русском
Автор
1131
Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Окупантам на Авдіївському напрямку стане трохи складніше

Співробітники Головного управління розвідки продовжують знаходити та знищувати збройові запаси противника, чим скорочують його можливості щодо ведення бойових дій.

Як поінформувала пресслужба ГУР у своєму telegram-каналі, таким чином було знищено склад боєприпасів окупантів, який перебував у тимчасово окупованому Донецьку.

"23 жовтня 2023 року о 03:20 за київським часом внаслідок ударів високоточною зброєю ворожий склад з боєкомплектом, розташований на вулиці Ревякіна в Донецьку, було знищено", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що база з озброєнням належала 110-й окремій мотострілецькій бригаді 1-го армійського корпусу, який зараз бере участь у бою проти ЗСУ на напрямі Авдіївки.

Як повідомлялося раніше, за кілька днів до цього в Донецьку теж пролунали вибухи в районі, де знаходиться військова частина та розташування окупаційних військ. При цьому того ж дня лунали вибухи також у російському Ростові, а також у тимчасово окупованому Бердянську.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Севастополі знищено склад озброєння росіян. У мережі показали фото прильоту.

Крім того, в Сочі вибухнули невідомі БПЛА, налякавши росіян. Місцеві жителі обурилися, як дрони могли долетіти так далеко.