Другий день поспіль: у Севастополі пролунав потужний вибух, над містом здіймається дим (фото)

Читать на русском
Автор
2450
Дим після вибуху у Криму
Дим після вибуху у Криму. Фото Telegram

Вибух пролунав о 8:32

Після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту росії у Севастополі знову неспокійно — місцеві жителі повідомляють про вибух зранку у суботу, 23 вересня. Перед ним люди бачили проліт ракети.

Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер". У районі Інкермана чи Північної сторони у небо здіймається "гриб" диму.

Район Інкермана на карті

Вибух пролунав о 08:32, він був настільки сильним, що за словами місцевих жителів, у вікнах затремтіли шибки. У Севастополі пролунала сирена повітряної тривоги.

Місцеві паблики пишуть, що відбувається масована ракетна атака у напрямку Криму. Люди чують голосний свистячий звук.

Над місцем вибуху піднявся дим

Так званий "губернатор" анексованого Севастополя михайло розвозжаєв написав у своєму Telegram-каналі, що в Севастополі нібито "відпрацювала ППО". За його інформацією, ракетні уламки впали в районі причалу у Сухарній балці. На місце виїхали усі спецслужби.

Важливо мати на увазі, що росіяни та їхні поплічники на окупованих територіях регулярно подають спотворену інформацію, тому реальна картина може різко відрізнятись від їхніх заяв. Наприклад, 22 вересня вони заявили, що всі ракети, що летіли на Севастополь, нібито було збито, проте їх відразу викрили в брехні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що за словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, внаслідок ракетного удару по штабу Чорноморського флоту росії в Севастополі загинули щонайменше дев’ятеро людей. Крім того, ще 16, серед яких і два російські генерали, зазнали поранень.