До закінчення "матчу" ще далеко: відомий волонтер прокоментував слова Буданова про хід війни

Читать на русском
Автор
1856
Голова ГУР Кирило Буданов
Голова ГУР Кирило Буданов. Фото Скрін із відео

Журналісти запропонували провести аналогію, наклавши місяці повномасштабної війни на футбольний матч, і запитали, який зараз рахунок

Якщо провести футбольну аналогію війни України з росією, то зараз у "матчі" добігає кінця перший тайм, а рахунок протистояння — 2:2, а не 70-та хвилина за рахунку 1:1, як вважає керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Про це ветеран АТО, волонтер, засновник "Українського мілітарного центру", голова фонду "Повернися живим" Тарас Чмут розповів в інтерв'ю BBC.

"Я дуже гарно розумію, звідки формується думка Буданова, і вона абсолютно логічна з точки зору його системного бачення. Зверніть увагу, він — чи не єдина посадова особа, яка має свою лінію, дуже специфічну, яку тримає ще з довоєнного часу. Він не стрибає, як багато хто, зі зради в перемогу. В рамках своєї чіткої лінії він дуже послідовний, і це дуже велика рідкість як для наших посадових осіб", — заявив волонтер.

Так, за словами Чмута, він не вірить, що зараз 70-та хвилина.

"Хоча мені б дуже хотілося, щоб так було. Я би сказав, що зараз завершується перший тайм. Наш наступ, літо, осінь — це все перший тайм. Тобто зараз десь 30-та хвилина, рахунок… 2:2", — додав ветеран АТО.

Як повідомляв "Телеграф", начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Україна має менше 10 місяців часу, щоб досягти успіху в контрнаступі.