Чекаємо на жести "доброї волі"? Резніков назвав напрямки, де росіяни можуть відступити

Читать на русском
Автор
9906
Олексій Резніков
Олексій Резніков. Фото Міноборони України

росіяни використали вже всі засоби повномасштабної конвенційної війни

У Міністерстві оборони України висловлюють надію на швидкі "чергові жести доброї волі" російських окупантів на сході чи півдні країни.

Про це Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив в ефірі телемарафону.

"Ворог звикає до розуміння, що вони вже не друга армія світу, тому що мета "СВО" не вдалася – Київ за три дні не впав, Україна за три тижні не впала. А навпаки, вони навчились накивати п’ятами. Цьому вони добряче навчилися. Ми з вами бачимо так звані акти "доброї волі" на острові Зміїному, в Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, на правому березі Херсонської області", – каже міністр.

За його словами, окупанти вже використали всі засоби повномасштабної конвенційної війни. Резніков пояснив, що йдеться про флот, авіацію, а також сухопутний компонент. Водночас противник навіть вдався до тактики масованих ракетних ударів по Україні, щоб знищити критичну інфраструктуру і позбавити українців світу. Однак такий сценарій росії з тріском провалився.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що російські пропагандисти заговорили про те, що війну в Україні треба зупинити. Вони пояснили це нібито захисту Білгородської області від обстрілів.