"Відповідь не забариться": Буданов відреагував на обстріл Києва (відео)

Читать на русском
Автор
5338
Кирило Буданов
Кирило Буданов. Фото abcnews.go.com

Російська спроба залякати Україну провалилася

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов відреагував на черговий масований обстріл України і попередив окупантів про відповідь, яка не забариться.

Про це повідомляє прес-служба ГУР МО.

Буданов зазначив, що нова спроба терористичних дій росії вкотре зазнала поразки. За його словами, все керівництво країни не злякалося, як того хотіли терористи, і продовжує перебувати на своїх місцях.

"Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу", ― заявив керівник української воєнної розвідки.

А ось відповідь уже України, за словами головного розвідника, не забариться і скоро всі її побачать.

"Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать", ― наголосив Кирило Буданов.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що генерал Сирський побував на передовій і заявив, що незабаром розпочнеться наступ ЗСУ.

під час ракетної атаки кияни публікували роботу ППО. Відзначилися такою безрозсудною поведінкою навіть чиновники, за що натрапили на критику від Офісу президента.