Все йде за планом? У розвідці розповіли, чи збудеться прогноз Буданова про терміни завершення війни

Читать на русском
Автор
13433
Звільнення України від росіян йде за планом
Звільнення України від росіян йде за планом. Фото https://t.me/V_Zelenskiy_official

На закінчення війни в Україні впливають багато факторів

Все частіше лунають прогнози про те, що війна в Україні може закінчитися цього року чи наступного року. Особливо українці схильні довіряти прогнозам глави ГУР Кирила Буданова. Але заяви про звільнення Криму цього літа звучать вкрай оптимістично.

В ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" представник ГУР МО України Андрій Юсов розповів, чи змінилося бачення української розвідки на термін закінчення війни. За його словами, планування та звільнення територій – це колосальна робота, яку не можна здійснити до певної дати.

Усі озвучені прогнози спиралися на абсолютно конкретну інформацію, на фактаж, і поки що процес триває за умовним графіком. Однак треба розуміти, що багато факторів вносять корективи у роботу Сил оборони. До них належать погода, темпи допомоги від союзників, швидкість підготовки резервів, дії ворога тощо.

"Бо росіяни не сидять і мовчки не чекають, коли Україна звільнить власні території. Отже, всі ці фактори враховуються, але результат буде один — Україна звільнить усі свої території та повернеться до кордонів 1991 року", — резюмував Андрій Юсов.

Детальніше про розвиток подій на фронті та контрнаступ ЗСУ читайте в нашому матеріалі "Підвищена небезпека, можливі різні провокації". В ГУР розказали про нові загрози від путіна".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як Україні жити поряд із росією після перемоги. За словами Олексія Резнікова, нашій країні необхідна сильний і незалежний оборонно-промисловий комплекс, росіянам — справедливий і показовий суд, а всьому світу — нові стандарти безпеки та організації, які будуть за цим стежити.