Зеленський з’явився на обкладинці ще одного західного журналу: його потрет намалював культовий музикант

Читать на русском
Автор
2058
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента

Обличчя Володимира Зеленського з’явилося на обкладинці червневого номера американського журналу

Президент України вкотре потрапив на обкладинку іменитого західного журналу, а його портрет до неї намалював лідер відомого рок-гурту, який приїжджав до Києва під час війни.

Як повідомляється на сторінці The Atlantic у Twitter, обличчя Володимира Зеленського постало на обкладинці червневого номера американського журналу The Atlantic.

"Майбутнє демократичного світу визначатиметься тим, чи зможуть українські військові вийти з глухого кута з росією і відкинути її назад — можливо, назавжди з Криму", — йдеться в описі до публікації.

У випуску міститься інтерв’ю із президентом України, яке у нього взяли у Києві. Також туди увійшла стаття під назвою "Контрнаступ, анонсовано репортаж із передової".

Примітно, що над обкладинкою журналу, виконаною у жовто-синіх кольорах, працював лідер рок-групи U2 Боно. Він же й намалював Зеленського.

Для довідки: The Atlantic — один із найстаріших та найреспектабельніших журналів США. Заснований 1857 року у Бостоні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олена та Володимир Зеленські в Києві позували для обкладинки американського Vogue.

Також ми повідомляли, що американський журнал Time присвятив обкладинку нового номера та статтю першої леді України Олені Зеленській.