путін, заздри: Зеленський знову приїхав на передову (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4033
Володимир Зеленський вручив захисникам нагороди Новина оновлена 19 квітня 2023, 06:58
Володимир Зеленський вручив захисникам нагороди. Фото president.gov.ua

Поки український президент відвідує передові позиції, російський диктатор нібито відвідав окупантів у тилу

Президент України Володимир Зеленський вкотре відвідав воїнів на передових позиціях. Він зустрівся з бійцями, які стримують ворога на одному із найгарячіших напрямків сьогодні — в Авдіївці.

Про це повідомили в Офісі президента. Глава держави поспілкувався із захисниками та вручив деяким нагороди. Водночас російські ЗМІ повідомляють, що володимир путін також відвідав позиції окупантів у двох областях.

Президент заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угрупування "Донецьк" щодо ситуації в районі, а також поспілкувався з морпіхами, десантниками, артилеристами та механіками.

"Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що захищаєте нашу землю, Україну, наші родини. Вітаю вас зі святами, з Великоднем та бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров'я всім вам та вашим сім'ям і щиро вдячний кожному українцю за той великий шлях, який ви проходите щодня", – сказав Володимир Зеленський.

Президент разом із воїнами вшанував пам'ять загиблих захисників, а також вручив військовим державні нагороди: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени "За мужність" ІІ та ІІІ ступенів. Воїни, у свою чергу, подарували військову монету, шеврон та дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади.

Також 18 квітня прес-служба володимира путіна повідомила, що російський президент теж нібито відвідав окуповані частини Херсонської та Луганської областей. За словами його прес-секретаря дмитра пєскова, путін їздив на фронт днем раніше — 17 квітня, але жодних доказів цьому нема. На кадрах, які потрапили до мережі, видно, що путін у світлий час доби виходить із вертольота Мі-8, а після його кортеж в'їжджає до Генічеська — нового "центру" Херсонської області в окупації. Як повідомляє "Центр журналістських розслідувань", путін приїжджав на колишню базу відпочинку у селищі Щасливцево на Херсонщині, географічно це Кримський півострів, а найближчі позиції ЗСУ розташовані за 130 км, пише аналітик Олівер Александер.

Російський президент також заслухав доповіді місцевих воєначальників, привітав військовослужбовців зі святом Великодня і подарував їм копії ікон. Загалом путін побував у штабі угруповання військ "Дніпро" (база в Щасливцево) та штабі росгвардії "Схід" у Луганщині.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що після візиту путіна на фронт в мережі активувалися боти, котрі намагаються переконати громадськість, що у путіна нема двійників.