Це новий рівень: українські прикордонники знову тиснуть на солдатів лукашенка – чим цього разу

Читать на русском
Автор
1908
Екран на кордоні з Білоруссю
Екран на кордоні з Білоруссю. Фото Соцмережі

Великий екран видно здалеку

На кордоні з Білоруссю українські прикордонники не лише тролять лукашенківських солдатів, а й намагаються донести до них правду. Для цього на Житомирщині було встановлено проектор.

Як повідомляє "Белсат", на кордоні в Житомирськый області з’явився величезний проектор, з якого добре видно і чути правду про війну в Україні, політику лукашенка та підтримку білоруського народу. Очевидці стверджують, що послання білорусам видно здалеку.

На відео, яке транслюється на кордоні, можна побачити звернення Зеленського, жертв та руйнування через російську агресію, а також заяви диктатора лукашенка. Окрім проектора, наші прикордонники підняли і прапор вільної Білорусі.

Водночас, з боку Білорусі, за словами ЗМІ, вивішують банери з пропагандою, в якій намагаються переконати українців, що ми нібито перебуваємо "під американською окупацією".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що на білорусько-українському кордоні постійно відбувається таке. До цього наші воїни вже піднімали біло-червоно-білий прапор, вішали окупанта "Валеру", а білоруси ображалися через "непристойні жести" на їхню адресу і тривожилися через нашу форму.