Унікальна спецоперація: у мережу виклали фільм про дії ГУР в оточеному Маріуполі

Читать на русском
Автор
Фільм "Небо"
Фільм "Небо". Фото Скріншот відео

Картина є першою та трьох запланованих

В Україні відбулася прем’єра документального фільму про Головне управління розвідки. Він є першим у запланованій трилогії та розповідає про унікальну операцію наших війскових у заблокованому Маріуполі.

Про це повідомляється на каналі ГУР МО України у Telegram.

"Перша стрічка з документальної трилогії Артема Шевченка "Воєнна розвідка України: на морі, у небі, на землі". У фільмі розкриваються невідомі деталі унікальної повітряно-десантної спецоперації ГУР в оточеному ворогом Маріуполі. 7 бойових вильотів до міста Марії: кожен — як останній", — йдеться в описі відео.

У фільмі розповідається про унікальну спецоперацію українських військових під час захисту Маріуполя. Мова про знаменитий прорив нашої авіації до заблокованого міста з метою евакуації поранених та доставки боєприпасів і підкріплень.

Робота детально розповідає про те, як це відбувалося насправді.

"Фільм про звитягу і ризик, мудрість і хитрощі, і про безмежну любов до неба, до життя, до України", — пише прес-служба ГУР МО.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що відомому журналісту показали, як працює потужна ППО від союзників.

Також ми повідомляли про те, що журналісти побували у бункері Зеленського та розповіли про те, як він виглядає і що відбувається всередині.