"путін штурмуватиме Київ": ізраїльський офіцер у відставці пояснив логіку диктатора

Читать на русском
Автор
3804
росія спробує знову захопити Київ
росія спробує знову захопити Київ. Фото Відкриті джерела

Спроба захопити Київ приречена на провал, але путін все одно спробує

Президент росії володимир путін мислить, як маніяк. Виходячи з цього він може спробувати повторно захопити Київ, щоб змити ганьбу зі своєї армії.

Таке припущення висунув офіцер Армії оборони Ізраїлю у відставці, військовий експерт та історик Григорій Тамар у передачі "В гостях у Гордона". За його словами, від президента росії можна очікувати будь-чого.

"Якщо слідувати цій логіці маніяка, то, незалежно від перспектив військових, напрошується, що він може спробує штурмувати Київ. Тому що, у разі успіху, він таким чином змиє ганьбу зі своєї армії за всі розгроми, які ваша [українська] армія завдала російській ", — сказав Григорій Тамар.

За словами екс-офіцера Армії оборони Ізраїлю, штурм Києва — це абсолютно безперспективна, у військовому відношенні дія. Але володимир путін, з великою ймовірністю, може на це зважитися. Якщо йому вдасться "зірвати банк" у цьому бою, то російська армія відновить свій престиж і країна може сідати за стіл переговорів з Україною, маючи на руках козирні карти.

"Ще раз наголошую, це моя думка, успіху він не матиме", — підкреслив Григорій Тамар.

Раніше "Телегераф" розповідав про те, що в Україні зараз є чотири плацдарми для наступу росії, але зробити прорив фронту агресор зможе лише на одному з них, каже експерт.