Відомого нардепа від ОПЗЖ побачили у російському ресторані в Дубаї – заклад не з дешевих (фото)

Читать на русском
Автор
13544
Вадим Столар Новина оновлена 30 грудня 2022, 14:37
Вадим Столар. Фото dsnews.ua

Нардепа було помічено в ОАЕ минулого тижня

Поки українські захисники продовжують віддавати життя у війні з росією, депутати забороненої в Україні партії ОПЗЖ (Опозиційна платформа — За життя) відпочивають в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Так, за даними журналіста "Української правди" Михайла Ткача, у Дубаї був помічений один із представників української еліти — народний депутат Вадим Столар. Минулого тижня він відвідував один із дубайських ресторанів з назвою, що відсилає до російської імперії — "Suvoroff".

Судячи з цін у меню закладу, вечір народному обранцю коштував круглої суми. Так, наприклад, за грецький салат у відвідувачів цього ресторану попросять 80 дирхамів, або приблизно 800 гривень.

За сирну тарілку в "Suvoroff" доведеться заплатити 230 дирхамів (2300 гривень), за набір фруктів та ягід — 390 дирхамів (3900 гривень), а якщо відвідувач захоче курячих крилець, то з нього візьмуть 180 дирхамів (1800 гривень).

За даними з відкритих джерел, власниками ресторану є вихідці з Казахстану, які заснували свій бізнес у росії (мережа ресторанів Umi), а вже потім в ОАЕ. Заклад позиціонує себе, як ресторан російської кухні, тому у своїй назві та інтер’єрі вихваляє російських ідолів, а саме улюбленця путіна — генералісимуса Олександра Суворова.

"Чому Суворов — запитаєте ви? Тому що це великий полководець і стратег, який не програв жодної битви! Так само і команда нашого ресторану вибудувала стратегію найкращого сервісу", — розповідають власники про свій приклад для наслідування.

Зауважимо, що анітрохи не дивує, що член проросійської партії вибрав для свого відпочинку саме такий ресторан, з нотками російської імперії, яку путін так хоче відновити і для цього вбиває тисячі українців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що людину, схожу на нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича, помітили в літаку, який прямував до Барселони.