Роблять неможливе! Українські захисники показали, як одним пострілом з ПЗРК "вбивають" російські ракети (відео)

Читать на русском
Автор
1388
Українські воїни боронять Батьківщину від ворожих обстрілів
Українські воїни боронять Батьківщину від ворожих обстрілів

Українські герої не бояться майже голіруч протистояти ракетам російського ворога

У четвер, 28 грудня, під час масованого ракетного обстрілу росії бійці Збройних сил України вчергове показали свої здібності та військову вправність. Загалом, силами протиповітряної оборони ЗСУ було збито 54 зі 69 російських ракет.

У мережі ширяться відео одиночного протистояння наших захисників російським ворожим боєприпасам. Зокрема, одним із таких поділилися зенітники ракетного артдивізіону бригади швидкого реагування Національної гвардії України, боєць якого збив ракету у небі на підльоті до Києва лише одним пострілом з ПЗРК "Ігла".

Кадри успішної роботи нашого захисника вже встигли розповсюдити у мережі.

Ще один момент збиття російської ракети у небі над Київською областю з "Ігли" оприлюднили у місцевих пабліках. Судячи з форми, в яку одягнутий боєць, він перебуває у складі однієї з бригад Збройних сил, однак, в якій саме, поки, на жаль, залишається невідомим.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в результаті збиття однієї з російських ракет у небі над Києвом, один з уламків боєприпасу все ж потрапив у житловий сектор, розташований у Дарницькому районі міста. На жаль, там постраждало троє людей, серед яких 14-річна дівчинка.