В розвідці назвали можливі дати нового масованого удару по Україні — ЗМІ

Читать на русском
Автор
45818
росія може завдати нового ракетного удару до кінця тижня
росія може завдати нового ракетного удару до кінця тижня. Фото Відкриті джерела

Ворог вже може готувати понад півсотні ракет

Україна тільки-но почала відходити від наслідків останньої масованої атаки 16 грудня, як стало відомо, що країна-агресор може готувати новий удар вже найближчим часом.

росія може провести черговий ракетний удар 22-23 грудня, повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела в українській розвідці.

Журналісти повідомляють, що ворог може задіяти щонайменше 67 крилатих ракет дальністю ураження від 500 кілометрів, а протягом доби після цього не виключено задіяння ударних безпілотників.

У ході атаки росія може використати не менше чотирьох "Іскандерів", 8-14 літаків Ту-95МС, близько трьох носіїв "Калібрів" та до трьох літаків Ту-22М3.

Також цікаво, що з 23 по 27 грудня Севастопольський порт у зв’язку з проведенням ракетних стрільб обмежив територію пересування будь-яких кораблів та літальних апаратів.

Нагадаємо, що в ході останнього масованого ракетного удару по Україні росія випустила 74 ракети, 60 з яких були успішно збиті.

Як повідомляв "Телеграф", секретар РНБО Олексій Данилов стверджує, що у росії залишився дуже обмежений запас ракет, — вистачить лише на кілька масштабних ракетних атак.