Восьмирічний хлопчик загинув внаслідок обстрілу росіянами Херсона: подробиці трагедії

Читать на русском
Автор
601
Наслідки російських ударів
Наслідки російських ударів

Мирні жителі продовжують гинути через російський терор

Під час чергового російського обстрілу Херсона не обійшлося без жертв. Цього разу стало відомо про загибель трьох kюдей, серед яких восьмирічний хлопчик.

Як повідомив у своєму Facebook начальник пресслужби ЗСУ у Херсоні Дмитро Плетенчук, лікарі намагалися реанімувати хлопчика протягом години, проте їхні старання успіху не мали.

"Хлопчик 8 років. Не врятували. Занадто багато пошкоджень через мінно-вибухову травму", — написав він.

До цього Плетенчук повідомляв, що раніше було виявлено тіла жінки та 38-річного чоловіка. Крім того, він поінформував, що семирічна дитина отримала поранення.

За його словами, через обстріл також було пошкоджено житлові будинки та спалено кілька автомобілів.

Варто зазначити, що через годину після публікації, Плетенчук видалив своє повідомлення про загиблого хлопчика, тому залишається надія, що дитина жива.

Нагадаємо, 14 грудня окупанти завдали потужного удару по Херсону, зокрема було обстріляно будівлю обласної адміністрації.

Місто останнім часом зазнає численних обстрілів, при цьому удари, як і в інших постраждалих містах, завдаються хаотично і часто припадають на об’єкти цивільної інфраструктури або житлові будинки. Так, 11 грудня після чергового удару виникла сильна пожежа в одній із багатоповерхівок.