"Успішна" робота ППО: з'явилися кадри наслідків потужної "бавовни" у росії

Читать на русском
Автор
2497
Жителів рф налякала ще одна потужна "бавовна"
Жителів рф налякала ще одна потужна "бавовна"

Місцева влада запевняє населення, що ППО нібито "успішно" відпрацювала по цілях, однак кадри з місця влучання говорять про зовсім інше

У ніч на 13 грудня у місті Клинці (Брянська область рф), яке розташоване за кілька десятків кілометрів від кордону України, пролунала низка потужних вибухів. У місцевих пабліках жителі одразу вдарили на сполох і почали писати, що сила вибухів нагадувала землетрус. Пізніше у мережі почала ширитися інформація, що удар припав по військових частинах міста, однак офіційно влада заявила про нібито "успішну" роботу сил протиповітряної оборони.

Російське місто Клинці на карті
Місто Клинці (росія) знаходиться приблизно за 50 км від українського кордону

На ранок в Telegram-каналі "Подслушано Брянск" з'явилося відеопідтвердження наслідків нібито "успішної роботи ППО". Слід зазначити, що кадри, на яких чітко видно пошкоджену техніку та розміри вирви, яка залишилася після влучання, з ресурсів почали поспіхом видаляти, проте "Телеграфу" вдалося їх зберегти.

Місто Клинці (росія) наслідки вибуху
Воронка після влучання боєприпасу

Пізніше інформацію щодо вибухів у місті прокоментував і губернатор Брянської області олександр богомаз. За його словами, запуск ракети уночі здійснили Збройні сили України, однак українська сторона поки жодних коментарів з цього приводу не дає.

"Сьогодні вночі ЗСУ здійснили обстріл території міста Клинці. Внаслідок роботи систем ППО збройних сил російської федерації ракета була знищена, окремі частини потрапили на територію промзони. Постраждалих та руйнувань нема. На місці працюють оперативні служби", — написав він.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що останнім часом такі "бавовни" для росіян вже не рідкість. Зокрема, лише упродовж останніх днів потужні вибухи чули жителі Саратовської та Рязанської областей, де на аеродромах були пошкоджені стратегічні бомбардувальники окупантів, які завдавали ударів по території України.