В окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи: відео та подробиці

Читать на русском
Автор
4479
В результаті обстрілу загинула щонайменше одна людина
В результаті обстрілу загинула щонайменше одна людина

Українська сторона поки жодних коментарів з цього приводу не дає

В тимчасово окупованому Херсоні, у котрому колаборанти "готуються" до проведення "референдумів, пролунала серія потужних вибухів у самісінькому центрі міста. За повідомленням пропагандистів, удар нібито був нанесений Збройними українськими силами по будівлі так званої місцевої "обласної адміністрації", де начебто знаходився кабінет гауляйтера Кирила Стремоусова. Також пишуть, що удару зазнала й будівля адміністративного суду, де, згідно з попередньою інформацією, облаштувалась окупаційна влада.

Відповідну інформацію в п'ятницю, 16 вересня, повідомило російське видання "ріа новини" у своєму телеграм-каналі, зазначивши, що в результаті обстрілу є травмовані та навіть загиблі люди. Попередньо, смертельних травм зазнала одна людина. Крім того, пропагандисти пишуть, що по будівлі "адміністрації" ЗСУ випустили не менше п'яти ракет.

На оприлюдненому відео видно щільний дим після обстрілу, який простягається на кілька метрів над будинком. Наслідки потужного прильоту видно з усіх прилеглих херсонських районів.

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що в результаті удару було поранено "начальника департаменту праці". Її водій загинув.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в окупованому Херсоні було підірвано будинок відомої колаборантки Тетяни Каміліної.