Ранок у Миколаєві розпочався з "прильотів", над містом клуби чорного диму (фото, відео)

Читать на русском
Автор
10650
По місту могли запустити ракети
По місту могли запустити ракети. Фото Відкриті джерела

На півдні України лунала повітряна тривога

Окупанти не зупиняються і продовжують обстрілювати південь України щоранку. Напередодні в Одесі пролунало кілька вибухів, у вівторок під прицілом російського ворога опинився Миколаїв.

Вибухи в областному центрі підтвердив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Місцеві паблики в телеграмах повідомляють про звуки вибухів, називають мінімум три. Наголошується, що чули їх ще до оголошення тривоги.

Місцевим мешканцям вдалося записати на відео звуки "прильотів".

Над містом піднімається стовп диму, попередньо з боку Корабельного району.

Обстріл Миколаєва 21 червня
Хмара диму над Миколаївом

За попередніми даними, "вильоти" йдуть з боку окупованого Херсона. Зазначимо, що перші повідомлення про вибухи надійшли близько 8:15, тоді як тривогу було оголошено о 8:55. Станом на 9 ранку тривогу також оголошено у сусідній Одеській та Запорізькій області.

Напередодні вночі у регіоні також було голосно. Ворог завдав авіаційного ракетного удару в районі Очакова та села Куцуруб. Це були чотири ракети з винищувача та одна ракета "Онікс" з берегового ракетного комплексу, які влучили в сільськогосподарські угіддя.

Раніше "Телеграф" писав, що згідно з картами бойових дій росія на півдні посилила обстріли, перейшовши в оборону від українських контрнаступальних дій.