Постарішав на 10 років: українці порівняли, як Зеленський змінився за 40 днів війни (фото)

Читать на русском
Автор
6203
Володимир Зеленський через 41 день війни
Володимир Зеленський через 41 день війни. Фото Колаж "Телеграфу"

Під очима у Зеленського пролягли великі темні кола, чоло покрили зморшки.

Війна, яку росія веде проти України вже 41 день, наклала незабутній відбиток на обличчя всіх українців. У мережі звернули увагу, як змінився і президент України Володимир Зеленський, який за півтора місяці війни неймовірно постарів.

Користувачі порівнюють фото Зеленського за день до початку війни, 23 лютого і через 41 день після неї і зазначають, що глава держави постарів на 10 років.

Так, на фото із мирного життя Володимир Зеленський чудово виглядає. Він молодий, усміхнений, зі здоровим кольором обличчя і без жодних кіл під очима.

Як виглядав Зеленський до початку війни

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський 23 лютого
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський на зустрічі з президентами Литви та Польщі

Зараз президент дуже разюче змінився. На кадрах, зроблених у Бучі 4 квітня, де російські окупанти влаштували справжній терор мирним жителям, помітно, що під очима у нього пролягли великі темні кола, чоло пошкодили зморшки. Глава України виглядає дуже стомленим. Видно, як сильно він вимотаний і як сильно переживання і стрес від того, що відбувається в країні, позначилися на його обличчі.

Як виглядає Зеленський зараз

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський через 41 день війни
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Користувачі мережі відзначили, що Володимир Зеленський сильно змінився і виглядає щонайменше на 10 років старше. Вони залишили багато співчутливих коментарів.

Нагадаємо, що після того, як ЗСУ звільнила Київську область від російської армії, з’явилася інформація про звірства окупантів. Росіяни вбивали і ґвалтували, знущалися та катували людей.

На шокуючих фото із Бучі, які згодом облетіли весь світ, можна побачити, що окупанти вбивали пов’язаних людей. Українців ховали у братських могилах. Деякі трупи залишалися прямо посеред вулиць.

Володимир Зеленський зазначив, що у Бородянці під Києвом жертв серед цивільного населення може бути більше, ніж у Бучі.