Прицільно знищують людей: українцям показали страшні фото руйнувань Луганщини

Читать на русском
Автор
986
Прицільно знищують людей: українцям показали страшні фото руйнувань Луганщини

Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.

Російські окупанти продовжують обстрілювати міста Луганщини: Рубіжне, Попасна, Сєвєродонецьк, Лисичанськ та ін. Луганщина знову була під обстрілом усю ніч, і щобільше, загарбники навмисне бомбардують житлові квартали, вбиваючи мирних жителів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, опублікувавши фотозруйнування.

Перевірені новини про війну в Україні та не тільки

"Орки продовжують свої дії із захоплення ключових міст області, але успіху не мають" — написав Гайдай.

Також він додав, що українські захисники мужньо стримують супротивника, і за добу було відбито сім ворожих атак, знищено 12 танків, 10 бойових машин піхоти та три одиниці автомобільної техніки. На додаток, рашисти зазнали великих втрат і особового складу.

Тривають позиційні бої у Рубіжному та Попасній, проте міста тримаються. Гайдай зазначає, що останню добу ворог постійно завдавав ударів, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові квартали.

У Сєвєродонецьку, Рубіжному та Новотошківському (Гірська громада), с.Щедрищеве (Сєвєродонецька громада) в результаті обстрілів горіли численні житлові будинки, гаражі, господарські будівлі, Лисичанське – палало відразу п’ять будинків, а в Сиротиному (Сєвєродонецька громада) через обстріли загорілась деревина у лісгоспі.

На всіх місцях працюють хлопці з ДСНС. Вони намагаються "приборкати" пожежі у всіх містах, проте через те, що обстріл триває, це складніше робити.

Разрушения на Луганщине
Разрушения на Луганщине
Разрушения на Луганщине
Разрушения на Луганщине
Разрушения на Луганщине
Разрушения на Луганщине

Раніше "Телеграф" писав, що попри постійні обстріли, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що 24 березня з Луганської області вдалося евакуювати ще 259 людей.