Армія путіна хоче кинути зеків на війну проти України: розкрито плани рф

Читать на русском
Автор
2684
Арештантів агітують обрати участь у війні в обмін на амністію
Арештантів агітують обрати участь у війні в обмін на амністію

путіну катастрофічно не вистачає особового складу, який можна відправити в наступ

Російська влада почала шукати інші людські резерви, які можна було б кинути на війну з Україною. Зокрема — у тюрмах та виправних колоніях Ростовської області. Ув'язненим пропонують обнулити термін позбавлення волі, якщо вони візьмуть до рук зброю і підуть воювати.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ у свіжому зведенні від 11 березня.

Варто зазначити, що агітують навіть тих в'язнів, котрі взагалі не мають досвіду ведення бою або не були дотичні до армії. Таким чином в кремлі намагаються знайти якомога більше "гарматного м'яса", яке можна кинути на передову.

Додамо, що на початок 16 доби війни росії проти України ситуація на всіх напрямках фронту залишається стабільною. Подекуди вона важча, ніж в інших регіонах, однак ЗСУ та тероборона продовжують тримати оборону.

Зазначається, що на Херсонщині окупанти подекуди намагаються вводити власні правила, зокрема комендатуру. Через це незгодні із режимом загарбників опиняються арештованими, а то й навіть покаліченими через свою позицію. Подібне відбувається здебільшого в області, сам Херсон більш-менш спокійний.

Чернігівська область продовжує наносити досить сильний удар окупанту. Внаслідок цього ворожа армія несе постійні втрати. Часто фіксуються випадки складання росіянами зброї та добровільної здачі у полон.

"В окремих населених пунктах противник, у порушення норм Міжнародного гуманітарного права, здійснює грабежі, взяття в заручники та страти цивільного населення", — також додали у зведенні.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський переконаний, що росія, як держава, наразі займається відкритим тероризмом по відношенню до України. Зокрема, це виявляється і в жорстокій облозі Маріуполя, котра вже понесла за собою понад 1300 жертв.