Характер війни змінився: міністр оборони звернувся до українців

Читать на русском
Автор
3210
Українці собою зупиняють окупантів
Українці собою зупиняють окупантів

Російські війська деморалізовані

Україна вже майже 150 годин обороняється від нападу Росії. Агресору все важче дається утримати свої підрозділи у боєздатному стані.

Як розповів міністр оборони Олексій Резніков, у полон здаються солдати та офіцери Росії, а також відмовляються продовжувати наступ. Повідомив він і про збільшення обсягу міжнародної допомоги — нові "Байрактари" вже тут, "Стрінгери" та "Джавеліни" — на черзі.

Українцям удалося прорвати інформаційну блокаду росії. Як повідомляє голова Міноборони, родичі полонених і загиблих росіян почали виходити на акції протесту.

Зі страху перед українськими захисниками та захисницями російські війська почали обстрілювати здалеку мирні міста — з території Росії та Білорусі прилітають ракети по житлових будинках та школах, із залпового вогню — по пологового будинку. Як зазначає Резніков, тавро терориста, а не військового залишиться на російських військовослужбовцях надовго.

Згадав Резніков та обстріл Житомира у помсту за виконання 95-ю бригадою десанту завдання у зоні ООС. Від рук російських військових страждають Харків, Маріуполь, Херсон.

"Жодного "російського світу" не існує. Є нацистська ідеологія в умі в долі маніяків, які поки що тримають владу в Росії ", — написав міністр.

Як раніше писав "Телеграф", в Україні успішно застосовують "Байрактари" — вони розправляються з колонами окупантів.