"Приїде – голову йому відірву": Алієв пригрозив українському футболісту, який веселиться у росії (відео)

Читать на русском
Автор
6761
Олександр Алієв чекає на приїзд Івана Ордеця на батьківщину
Олександр Алієв чекає на приїзд Івана Ордеця на батьківщину. Фото instagram.com/vanekordets18

Івана чекає "тепла" зустріч на батьківщині

Колишній футболіст збірної України Олександр Алієв, який вступив до лав тероборони столиці після початку повномасштабного вторгнення росії, звернувся до ексзахисника національної команди Івана Ордеця, що зараз захищає кольори "Динамо" (Москва).

Відповідний коментар Алієва доступний на YouTube-каналі ПРОФУТБОЛ Digital.

Олександр не розуміє, чому Іван святкує у Москві, поки його рідна Волноваха перетворена росіянами на руїни. Алієв заявив, що на Ордеця чекає "тепла" зустріч на батьківщині, якщо він вирішить повернутися до України.

"Приїде сюди – голову йому відірву. Відразу кажу. Ордецю. Відразу ж. Думаю, не тільки я. Багато хто хоче. І Андрій Богданов (футболіст "Колоса" взяв у руки зброю після повномасштабного вторгнення рф, — ред.) хоче. А ти сидиш у Москві й веселишся, коли наші люди гинуть… Коли у твоїй Волновасі, де ти народився, міста немає. Його просто зім’яли. А він сидить і веселиться, радіє, кінець сезону у нього", — заявив Алієв.

Раніше повідомлялося, що Алієв наїхав на українських депутатів, які втекли з Києва під час війни.

Нагадаємо, російський футболіст записав відеозвернення до путіна із закликом зупинити війну, але росЗМІ побоялися його публікувати