"Який на х**н Медведчук?": російським топ-пропагандистам нагадали їхні нещодавні заяви про обмін полоненими

Читать на русском
Автор
4356
Пропагандисти були обурені такою можливістю
Пропагандисти були обурені такою можливістю

Путіністи на саму ідею такого обміну ще навесні реагували з обуренням

Внаслідок обміну полоненими між росією та Україною додому повернулися багато захисників заводу "Азовсталь", а рф отримала проросійського політика Віктора Медведчука. Російським топ-пропагандистам у мережі нагадали, як вони ще навесні відкидали саму можливість подібного обміну.

Ще 13 квітня відома в медійному полі рф пропагандистка Маргарита Симоньян заявляла у своєму Telegram-каналі, що обмін Медведчука на українських полонених просто не можливий, адже російський президент не може жорстоко принизити власну армію заради кума. І вона пояснювала своїм підписникам, що тільки в Україні процвітає кумівство, а в них у росії "інша соціально-політична культура".

Маргарита Симоньян, кум, Медведчук, пропаганда, обмін полоненими
Симоньян про обмін Медведчука 13 квітня

Не залишався в стороні й популярний путінський пропагандист Володимир Соловйов, якому був дуже проти подібного обміну. Йому пригадали ефір, де голова фракції ЛДПР Леонід Слуцький лише припускав можливість передачі росії Медведчука в обмін на "азовців". А Соловйов яро наголошував, що захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі ні за що не треба обмінювати на своїх полонених.

"Якого нахрєн Медведчука? Я взагалі зараз не уявляю собі, щоб були якісь обміни цих азовців. Це що виходить?" — обурливо кричав путініст.

Реакція Соловйова на можливість обміну Медведчука

Як повідомляв "Телеграф" раніше, т.в.о. голови Служби Безпеки України Василь Малюк розповів, чому Віктора Медведчука обміняли і що з ним було останні місяці.