Окупанти вдарили по Одещині, пролунали потужні вибухи: що відомо

Читать на русском
Автор
9490
Ворог систематично бомбить українські міста, намагаючись стерти їх з лиця  землі
Ворог систематично бомбить українські міста, намагаючись стерти їх з лиця землі

росіяни випустили чотири ракети по області

У понеділок, 1 липня окупаційна армія росії завдала чергового ракетного удару по Одеській області. У регіоні пролунало кілька вибухів, в місцях прильотів видно щільні стовпи диму. За кілька хвилин до обстрілу була оголошена ракетна небезпека, пролунав сигнал тривоги.

У місцевих Телеграм-каналах з'явилися перші фото наслідків після ракетного обстрілу. За попередніми даними посилено працює протиповітряна оборона, відбиваючи удари ворога. Крім того, в оперативних чатах шириться інформація про ще один запуск ракети у сторону Одещини з акваторії Чорного моря. Проте, на щастя, її вдалося оперативно ліквідувати силами ППО.

Вибухи на Одещині
Ракетний обстріл Одеської області

Як у своєму Телеграм-каналі повідомив речник обласної військової адміністрації Сергій Братчук, росіяни випустили по Одещині чотири ракети, одна з яких влучила в об'єкт інфраструктури.

Крім того, інформацію про прильоти підтвердив і заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко. Згідно з його словами, окупанти поцілили в один з житлових будинків, розташованих в області.

Пізніше Тимошенко написав, що загалом росіяни випустили сім ракет з літаків Су-27, Су-30 та Су-35 в акваторії Чорного моря. Одна з них поцілила у приватний будинок, проте, на щастя, обійшлося без жертв.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що кількома днями раніше окупаційна армія російської федерації завдала ударів по Дніпропетровській та Сумській областях. Лише по Дніпру загарбники випустили 7 ракет, 6 з яких, на щастя, вдалося збити. Водночас на Сумщині було зафіксовано прильоти двох ракет.