Боротьба триває: київські волонтери оголосили великий збір для воїнів "на передку"

Читать на русском
Автор
652
Військові просять про допомогу
Військові просять про допомогу. Фото Скриншот

Навіть 10 автівок для ЗСУ можуть прискорити перемогу України.

Київські волонтери оголосили великий збір на автомобілі для героїчних захисників, які боряться з російськими окупантами на передовій.

На відео — "кіборг", ветеран третього полку спецназу, він одним із перших зайшов до Донецького аеропорту й один з останніх його покинув. Сьогодні ж, він більш відомий як легендарний снайпер з позивним "Воха". Його героїчна історія почалася у 2014 році, продовжилася 24 лютого і триває досі. Але в минулому мирному житті "Воха" професійний борець греко-римської боротьби. Він призер багатьох змагань, спаринг-партнер Жана Беленюка. Наразі, на рахунку 121 знищеної одиниці російської ворожої техніки, яка йшла від Великої Димерки на Бровари. Група "Вохи" передала координати 75 одиниць техніки. І це лише те, що підтверджено документально.

А на цьому відео штурмова рота з передової. У мирний час вони були фармацевтами, маркетологами, програмістами та техніками. Зараз, вони зробили своєю професією захист власної країни, бо боротьба ще триває.

Щоб продовжувати обороняти Україну від ворога у гарячих точках, військовослужбовцям потрібні модернізовані автівки.

Донат лише від 200 гривень може змінити хід війни!

Амбасадор благодійного фонду "Тудей" Тарас Олегович Млинко оголосив благодійний збір.

Кожен може допомогти українським оборонцям і прискорити перемогу України.

Банка Моно: https://send.monobank.ua/jar/3qLNjmXw6c

Нагадаємо, волонтерська команда, до якої ввійшли кияни Артем Мандзюк, подружжя Олександр і Юлія Хожай та львів’янка Оксана Боднар, забезпечує потреби військових у надійних прохідних автомобілях.