Жертви нічної атаки "Шахедів": названо імена загиблих на Хмельниччині рятувальників

Читать на русском
Автор
2689
Російський обстріл забрав життя ще двох Героїв
Російський обстріл забрав життя ще двох Героїв. Фото Колаж "Телеграфу"

Разом із колегами-рятувальниками вони цієї ночі ліквідували наслідки першої атаки на цивільні будинки

Уночі 27 лю­то­го російські окупанти завдали по Ук­ра­їні удару. 11 "Шахедів" з 14 вдалося збити Силам протиповітряної оборони. Однак були й прильоти із трагічними наслідками. Зокрема, на Хмельниччині під час повторних ударів з боку рф під час виконання службового обов'язку загинули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій Владислав Дворак і його колега — Сергій Севрук.

Як повідомив глава Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко, загиблі герої цієї ночі ліквідовували наслідки атаки російських БПЛА в Хмельницькій області. Однак противник завдав повторного удару, який став для рятувальників смертельним. Крім того, ще троє поранених працівників ДСНС наразі перебувають у лікарні. Двоє з них у досить важкому стані.

"МВС тужить разом із родинами загиблих. Пам’ятаємо та цінуємо наших героїв. Стоїмо!", — написав він.

Владислав Дворак

Загиблий герой був ко­ман­диром від­ді­лен­ня 1-ї Дер­жавної по­жеж­но-ря­ту­валь­ної час­ти­ни міс­та Хмель­ницько­го. Ворог забрав життя Героя на 22 році життя.

Загибоий Владислав Дворак
Владислав Дворак загинув від російського обстрілу

Сергій Севрук

У Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області зазначають, що Сергію Севруку було лише 32 роки. Він помер у лікарні від травм, що виявилися несумісними із життям.

Працівник ДСНС загинув від російського обстрілу - Сергій Севрук, фото
Сергій Севрук

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у боях з окупантами під Куп'янськом загинув 52-річний офіцер з Тернополя Сергій Король. Чоловік загинув внаслідок ворожого обстрілу 23 лютого.